ΑΛΛ’ Ω ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΕΣΤΙ ΜΕΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


Ε Ι Σ Α Γ Ω Γ Η

Αφορμή για τη συγγραφή αυτού του κειμένου απετέλεσε η έλευση σε Ελληνική Δημόσια Υπηρεσία, ενός μηνύματος από το Τρέπετ των Σκοπίων, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το μήνυμα ήταν γραμμένο στην Αγγλική γλώσσα και προωθούσε την πώληση ενός βιβλίου σε ηλεκτρονική μορφή, με τίτλο: ‘’Εμείς οι Μακεδόνες είμαστε Μακεδόνες δεν είμαστε Φυρομτσίτες’’. Το μήνυμα είχε σταλεί επίσης, σε όλους τους αντίστοιχους Φορείς των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην Αυστραλία. Ως αποστολέας του μηνύματος εφέρετο κάποιος Ljupco Mircevski (Λιούπσο Μιρσέβσκι) και ρωτούσε τους αποδέκτες εάν θα ήθελαν να αναλάβουν την προώθηση του βιβλίου.

Στην επικεφαλίδα του βιβλίου έγραφε: ‘’Μακεδονικό βιβλίο 2006 - Η Μακεδονία για τους Μακεδόνες’’. Στο κείμενο του μηνύματος αναφερόταν: ‘’Διαβάστε για τον κομμουνισμό και τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη, τον πόλεμο και την ειρήνη, τις διακρίσεις και τις παραβιάσεις. Διαβάστε και δείτε την αλήθεια για τη Μακεδονία και το Μακεδονικό έθνος.
Το παρόν είναι ένα cd-βιβλίο για το Μακεδονικό ζήτημα και το Μακεδονικό έθνος. Το εν λόγω cd-βιβλίο περιλαμβάνει το α ́ μέρος (430 σελίδες) και το β ́ μέρος (502 σελίδες). Πρόκειται για μια ογκώδη συλλογή υλικού που περιέχει διαμαρτυρίες σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς, ινστιτούτα, κυβερνήσεις κ.τ.λ. Περιλαμβάνει, επίσης, απαντήσεις και αντιδράσεις, εικόνες, χάρτες και πολλά άλλα.

Η Μακεδονία είναι ένα έθνος που έχει υποστεί καταπίεση για δεκαετίες, γενοκτονία και εκκαθάριση. Η Μακεδονία είναι ένα έθνος που ο κόσμος ξέχασε. Οι δυτικοί συγγραφείς, - ιστορικοί, ειδικοί επιστήμονες, αρχαιολόγοι, καθηγητές και πολιτικοί - στέρησαν από τη Μακεδονία την ιστορία της, τις παραδόσεις της, την κουλτούρα της, τη λογοτεχνία και τη γη της. Διαστρέβλωσαν επίσης τη Μακεδονική αρχαιότητα’’.




full-width

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια